بازی دراز ١٤٠٤:حاج علی میر کرمی در گفتگو باخبرنگار ما اظهارداشت : برخی به اشتباه ایران را آغاز کننده جنگ معرفی می کنند در حالیکه این عراق بود که با اشغال شهرهای مرزی جنگ را از ابتدای پیروزی انقلاب بر ما تحمیل کردند.
وی افزود : با وصف اینکه بین شرق و غرب جنگ سرد بود اما در سال ۱۳۵۹ با هم متحد شدند که با راه انداختم جنگی تمام عیار از صدور انقلاب اسلامی ایران جلوگیری کنند .
این یادگار دوران دفاع مقدس تصریح کرد : دولت آمریکا در سخنانی اعلام کرده بود اگر جلوی صدور انقلاب گرفته نشود در آینده هم کاخ سفید و هم کاخ کرملین در خطر خواهند بود و لذا بیش از ۳۵ کشور برای مشارکت در جنگ در کنار عراق اعلام آمادگی کردند .
ایشان بابیان اینکه در روزهای اول پیروزی انقلاب کشور توانایی جنگیدن را نداشت ادامه داد : ایران اسلامی دوران ابتدایی پیروزی انقلاب را طی می کرد و نظام سیاسی آن هنوز تجهیز نشده و با چالشهای بسیاری در داخل و خارج مواجه بود در راس حکومت اختلافات سیاسی وجود داشت و بین دولت موقت و نیروهای انقلابی اختلافاتی وجود داشت ارتش ایران تجزیه شده و آمادگی کافی برای جنگیدن نداشت محاصره اقتصادی بخاطر تسخیر لانه جاسوسی و قطع رابطه با آمریکا بر کشور تحمیل شده بود و وارد یک جنگ نابرابر شد .
کرمی اذعان داشت : عراق درابتدای جنگ برای رسیدن به اهداف خود ضمن اشغال قصرشیرین قصد داشتند با دو لشکر زرهی و یک لشکر پیاده تا گردنه پاطاق بعنوان یک نقطه سوق الجیشی پیشروی کنند و ایران اسلامی یک تیپ نامنظم از نیروهای ارتشی را با کمترین امکانات برای مقابله با آن آماده کرده بود .
وی افزود : در قصرشیرین با نیروهای محدودی که در اختیار من بود با سلاح های سبک یک خمپاره و چند آرپی جی ۷ در برابر لشکرهای عراق ایستاده و حرکت آنها را ۲۴ ساعت اولیه متوقف کرده و در ۲۴ ساعت بعدی از اشغال قصرشیرین جلوگیری کردیم .
ایشان بابیان اینکه جلوگیری از پیشروی سه لشکر تا دندان مسلح بعثی با کمترین توان و تجهیزات بسیار شگفت انگیز است اذعان داشت : نیروهای ارتشی حاضر در منطقه شجاعت ، ایثار و فداکاری بسیاری داشتند به یاد دارم سرباز ارتشی زخمی شده در منطقه بازی دراز در هنگام عقب نشینی در بازی دراز مانده بود چون رانندگی تانک را بلد بود و منتظر بود تا با کمک افراد دیگر تانکها را به عقب برگرداند اوج خلوص و شجاعت و ایثار این سرباز ارتشی باعث حیرت ما شده بود .
این فرمانده دوران دفاع مقدس اذعان داشت : تانکهای جامانده با کمک و هدایت همان سرباز زخمی ارتشی راه افتاده و به عقب منتقل شدند و در بین راه که مردم منطقه در حال پیاده روی بودند را سوار کرده و به مردم هم کمک کردند .
وی خاطرنشان کرد : مقاومت و ایثار مردم اهل حق ، اهل سنت و شیعه سرپلذهاب در برابر دشمن باعث شد که مردم گیلانغرب نیز به مقاومت در برابر دشمن پرداخته و با استقامت و ایثار مردم گیلانغرب بعنوان دومین شهر مقاوم کشور نام گرفت .
کرمی ادامه داد : ارتفاعات دانه خشک یکی دیگر از نقاط مهمی بود که نباید در تصرف دشمن می بود و لذا با دریافت دستور از فرمانده سپاه وقت ماموریت تصرف ارتفاعات دانه خشک را پیدا کردیم و با شجاعت یکی از نیروها و آتش زدن نیزارهای منطقه افشار آباد باعث فرار عراقیها از دامنه دانه خشک و عقب نشینی به سمت بازی دراز شد و مابقی سنگرهای دشمن نیز در ارتفاعات دانه خشک شناسایی و یکی پس از دیگری تصرف گردید .
ایشان در ادامه با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اذعان داشت : هر تلاشی جهاد نیست ما در زمان جنگ وقتی دیدیم که دشمن حمله کرده پیر و جوان و زن و مرد به پا خواسته و به مقابله با دشمن پرداختیم اما امروز دشمن جنگ نرم فرهنگی را علیه نظام و انقلاب و کشور راه انداخته و در این جنگ نرم سنگر مشخص نیست و شاید ما در فضای مجازی در صف دشمن قرار گیریم .
کرمی ادامه داد : امروز جهان کفر با ۵ هزار عرفان کذب علیه جمهوری اسلامی که یک عرفان به نام راه خدا دارد فعالیت می کند و ما امروز وظیفه داریم که جهاد تبیین رهبر انقلاب را اجرا کرده و به روشنگری بپردازیم .
این یادگار دوران دفاع مقدس تصریح کرد : تقابل حق و باطل همواره در طول تاریخ وجود داشته و امروز نیز دنیای کفر در برابر جهان اسلام ایستاده چون از تفکر اسلامی هراس دارند .
وی اذعان داشت : ما امروز وظیفه داریم که برای نسل جوان و نوجوان کشور روشنگری و برای مردم حقیقت را بازگو کنیم و مطمئنم باشید که اگر ما تعریف انقلاب و جنگ را واقعی بیان کنیم حتما پای انقلاب و نظام خواهند ایستاد.
ایشان با اشاره به فرازهایی از دعای زیارت عاشورا افزود : همه زمانها برای ما عاشورا و همه زمین ها برای ما کربلاست و همان تبلیغات منفی که در دوران امامان معصوم بود امروز نیز تمام تبلیغات منفی دشمن علیه جمهوری اسلامی وجود دارد و لذا علاوه بر وظیفه شناسایی شبکه های تبلیغاتی دشمن و برخورد با آنها وظیفه روشنگری و بصیرت افزایی جامعه را نیز برعهده داریم و باید نسبت به ایجاد انگیزه در دل جوانان اقدام شود همانگونه که در دوران دفاع مقدس جوانان کشور از هر طایفه و ایلی و با هر طرز تفکری بدون هیچ چشم داشتی برای اعزام به جبهه انگیزه داشتند .
کرمی ادامه داد : ما منکر وجود مشکلات در کشور نیستیم و حتما کمبودهایی در کشور وجود دارد ولی در دین اسلام و قوانین جمهوری اسلامی مشکلی وجود ندارد و مسئولین باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند .
ایشان با اشاره به توطئه جدید دشمن در کشور اذعان داشت : برای حفظ این آب و خاک شهدای بسیاری تقدیم شده است و ما امروز باید این میراثی که با خون شهدا به ما رسیده است را حفظ کنیم و در برابر توطئه و فتنه های دشمنان نظام و انقلاب ایستادگی کرده و آنها را نقش برآب کنیم رسانه ها و جراید و صاحبان اندیشه و قلم در این راه نقش مهمتری دارند و همه آنها باید به میدان بیایند .
وی ضمن بازخوانی و روایت گوشه هایی از خاطرات دوران دفاع مقدس و تبیین شرایط موجود و بیان نمونه هایی از تقابل تاریخی دنیای اسلام با جهان کفر اذعان داشت : تنها راه مبارزه با استکبار جهانی و پیروزی بر آنها پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
آخرین مطالب
- ■حضور ۱۲۱ شبه مردم در اجتماعات «نحن المنتقمون» جلوهای از بصیرت، مقاومت و زمینهسازی برای پیروزی جبهه حق است
- ■فرمانداران گیلانغرب و ایوان غرب برای خدمترسانی به زائران اربعین در مرز سومار همپیمان شدند
- ■برگزاری جلسه هماهنگی مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب در سرپلذهاب
- ■۱۲۱ شب ایستادگی؛ «نحن المنتقمون» همچنان پرچمدار حماسه حسینی در سرپلذهاب
- ■امام جمعه موقت سرپلذهاب: مذاکره باید بر پایه عزت، حکمت و تبعیت از رهنمودهای رهبر انقلاب باشد
- ■گزارش تصویری | جلسه هماهنگی برگزاری مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب در سرپلذهاب
- ■تجلیل از خادمان مسجد و هیئت حضرت علیاکبر(ع) شهرک جهاد
- ■امام جمعه اسلامآباد غرب: حجتالاسلام ساداتی منشأ تحولات فرهنگی و مذهبی در گیلانغرب خواهد بود
- ■مطالبه اهالی محله نیروی انتظامی سرپلذهاب
- ■فاطمینسب: نماز جمعه قرارگاه بصیرت، وحدت و مقابله با طاغوت در گام دوم انقلاب است
پربازدیدترین ها
- ■سرپلذهاب، میعادگاه عاشقان حسینی؛ اجتماع ۱۱۹ «نحن المنتقمون» با حضور پرشور مردم برگزار شد
- ■اهدای ۱۶۵ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد سرپلذهاب در سال ۱۴۰۴
- ■اجتماع رهروان زینبی در حرم مطهر احمد بن اسحاق(ره) سرپلذهاب برگزار شد
- ■یکصد و هجدهمین اجتماع «نحن المنتقمون» همزمان با شب شهادت امام سجاد(ع) در جوار حرم مطهر احمد بن اسحاق(ره) برگزار شد
- ■مسئول مرکز افق حرم مطهر احمد بن اسحاق(ره): اجتماع «نحن المنتقمون» نماد تداوم راه عاشورا و زنده نگه داشتن پیام امام سجاد(ع) است
- ■عاشورا مکتب عزت است و ملت ایران هرگز زیر بار ذلت و زورگویی نخواهد رفت
- ■حجتالاسلام سید محمدعلی ساداتی امام جمعه گیلانغرب شد
- ■گلایه و اعتراض مردمی | خاموشیهای تابستانی در مناطق گرمسیری
- ■اعزام ۱۰۰ بسیجی سرپلذهابی به تهران برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
- ■فرماندار سرپلذهاب: تعامل دستگاه قضایی و مجموعه اجرایی، پشتوانه امنیت، عدالت و خدمترسانی به مردم است
- ■امام جمعه سرپلذهاب: شهید بهشتی معمار عدالت اسلامی و الگوی خدمت صادقانه به نظام بود
- ■آیین گرامیداشت رهبر شهید همزمان با تشییع و خاکسپاری ایشان به بهترین نحو در سرپل ذهاب برگزار میشود
- ■فرمانده سپاه ناحیه گیلانغرب: ائمه جمعه محور وحدت، بصیرتافزایی و خدمت به مردم هستند
- ■شورای اداری گیلانغرب با حضور مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه برگزار شد
- ■مطالبه اهالی محله نیروی انتظامی سرپلذهاب
- ■ادای احترام مسئولان به مقام شامخ شهدای گیلانغرب پیش از آیین معارفه امام جمعه جدید
- ■فاطمینسب: نماز جمعه قرارگاه بصیرت، وحدت و مقابله با طاغوت در گام دوم انقلاب است
- ■۱۲۰ شب عشق و ایستادگی؛ سرپلذهاب همچنان با ندای «نحن المنتقمون» در میدان وفاداری به عاشورا
- ■فرماندار گیلانغرب: همدلی ائمه جمعه و مسئولان، موتور محرک توسعه و وحدت در شهرستان است
- ■حجتالاسلام شیروانی: رمز پیروزی ملت ایران، وحدت، بصیرت و ایستادگی در مسیر ولایت است
فرمانده دوران دفاع مقدس :
پیروی از منویات رهبری راه مبارزه وپیروزی براستکبار است / ایثار ، شجاعت و فداکاری رزمندگان در دفاع مقدس دشمنان را زمین گیر می کرد
بازی دراز ۱۴۰۴ : حاج علیمیر کرمی گفت: اخلاص ، ایثار ، شجاعت و فداکاری رزمندگان در دوران دفاع مقدس باعث زمین گیر شدن دشمن و عقب نشینی آنها از خاک کشور می شد .