مصیب شهبازی در آستانه سالگرد زلزله ۹۶ در گفتگو با خبرنگار ما اظهارداشت : در زلزله آبانماه ۱۳۹۶ بیش از ۹هزار و ۳۰۰واحد شهری تخریبی و ۱۲هزار و ۴۰۰واحد تعمیری آسیب دید که با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات و مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بلاعوض برای بازسازی این واحدها پرداخت شد .
وی افزود : در بخش روستایی ۵هزار و ۶۰۰واحد احداثی و ۴هزار و ۳۵۰ واحد تعمیری وجود داشت که تمام این واحدها با استفاده از اعتبارات عمرانی زلزله بازسازی شده اند.
ایشان با اشاره به مزایای اجتماعی زلزله برای شهرستان اذعان داشت : مهاجرت معکوس مردم به روستاها ، تقویت حس انسان دوستی ، نوع دوستی و ایثار و کمک به مردم و تجلی همت و مقاومت مردم زلزله زده از مهمترین مواردی بود که در زلزله آبانماه سال ۹۶ وجود داشت .
شهبازی ادامه داد : همت مردم شهرستان در دوران بازسازی زلزله نقش مهمی در آبادانی شهرستان داشت و روند بازسازی شهرستان را تسریع داد .
رئیس بنیاد مسکن شهرستان تصریح کرد : میانگین جمعیت روستایی نسبت به جمعیت شهری در کشور ۲۱ درصد است اما با مهاجرت معکوسی که در دوران بازسازی زلزله در سرپل ذهاب اتفاق افتاد نسبت جمعیت شهری و روستایی شهرستان را تقریبا برابر کرده است .
وی بابیان اینکه از محل اعتبارات بازسازی زلزله در ساخت و ترمیم زیرساختهای شهرستان نیز استفاده شد ادامه داد : یکی از زیرساختهای شهرستان دیوار حائل رودخانه شهربود که از سال ۹۶ بمدت دوسال بیش از یازده فقره ساخته شده و هم اکنون در شهرستان دیوار حائل ساخته نشده وجود ندارد .
وی اذعان داشت : برخی از صاحبین واحدهای مسکونی به دلیل عدم دریافت مجوز حقوقی ساخت موفق به دریافت تسهیلات بازسازی زلزله و بازسازی واحد مسکونی خود نشده و هم اکنون منتظر پرداخت تسهیلات از محل اعتبارات طرح مسکن ملی هستند تا بتوانند واحد مسکونی خودرا بازسازی نمایند .