پربازدیدترین ها

کد خبر: 236709 ۱۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱

امام جمعه سرپل ذهاب ؛

نقش نظام اسلامی و ملت بزرگ ایران در شکستن هیمنه پوشالی آمریکا در جهان ممتاز و پررنگ است

بازی دراز ۱۴۰۴ : امام جمعه سرپل‌ذهاب گفت : نقش نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران در شکستن هیمنه پوشالی آمریکا در جهان یک نقش بزرگ ، ممتاز و پررنگ است .

نقش نظام اسلامی و ملت بزرگ ایران در شکستن هیمنه پوشالی آمریکا در جهان ممتاز و پررنگ است

حجت الاسلام ساداتی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بااشاره به دیدار جمعی از یادگاران دفاع مقدس با رهبر انقلاب اظهار داشت: رهبری معظم انقلاب اسلامی در این دیدار نکات بسیار مهمی را در خصوص دفاع مقدس بیان کردند که باید مورد توجه قرار گیرد و تحلیل و بررسی شده و برای جامعه خصوصا نسل جوان بیان گردد .

 وی افزود : در دفاع مقدس تمام نظام سلطه و قدرتهای شرق و غرب و استکبار جهانی دست به دست هم دادند تا با تحمیل جنگ به ما تمام هستی کشور و هویت ملی ما را نابود کنند و اراده و عزت و آبرو و ... را ازبین ببرند به گفته رهبری انقلاب این موضوع عظمت جنگ را بیشتر نمایان می کند .

 ایشان با اشاره به نقش وحدت در دفاع مقدس اذعان داشت : در هشت سال دفاع مقدس همه آحاد جامعه و اقشار مختلف مردم در کنار نیروهای مسلح که نوامیس ملت هستند حضور داشتند و مساجد ، حسینیه ها ، دانشگاهها و ... در کشور به محلی برای اعزام به جبهه ها و پشتیبانی از جبهه ها تبدیل شده بودند واین یعنی وحدت و ما با وحدت بود که توانستیم در برابر تمام قدرتهای دنیا ایستادگی کرده و به پیروزی برسیم.

 خطیب جمعه شهرستان ادامه داد : رهبری انقلاب فرمودند : تاوقتی که ما در راه خدا و برای خدا کار می کنیم چه بفهمیم چه نفهمیم بلاشک خداوند به ما کمک خواهد کرد» ، خداوند در کنار ملت ایران است همانگونه که از ابتدای انقلاب بوده و لذا در دوران دفاع مقدس نصرت‌های بسیاری را از جانب خداوند شاهد هستیم ‌. 

ساداتی در ادامه به سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد و گفت : رئیس جمهور در سخنرانی خود ابتدا به معرفی قرآن کریم پرداخت ، احترام به فرد، احترام به ادیان الهی ، دفاع از حقوق محرومین و مستضعفین ، توحید ، نجابت و کرامت انسانی از آموزه های قرآن کریم است که ما را از توهین به عقاید دیگران منع می کند و به زیبایی اشاره کرد که آتش توهین و تحریف حریف حقیقت نخواهد شد و این نور الهی شعله ور تر و روشن تر می شود .

 امام جمعه شهرستان افزود : پروژه آمریکایی شدن جهان شکست خورده و نقش بی بدیل جمهوری اسلامی و ملت ایران در برملا شدن چهره آمریکا بسیار پررنگ و ممتاز است بطوریکه امروز دنیا آمریکا را آمال خود نمی داند و امروز بسیاری از کشورها خصوصا در محور مقاومت از هیمنه پوشالی آمریکا هراسی ندارند و این افتخار مخصوص ملت بزرگ ایران است .

 وی خاطرنشان کرد : آمریکا امروز داعیه دفاع از حقوق زنان است در حالیکه در جنایت علیه بشریت مخصوصا زنان و زندانی و تجاوز به زنان در بزرگترین زندان زنان جهان رتبه اول را دارد آمریکا امروز داعیه دفاع از حقوق بشر را دارد در حالیکه پدید آورنده و ایجاد کننده بزرگترین نیروی تروریستی بنام داعش است که خود آنها به آن اذعان کرده اند و با به شهادت رساندن سردار دلها که قهرمان مبارزه با تروریست منطقه بود به داعشیان جایزه می دهد

.  خطیب جمعه شهرستان تصریح کرد : رئیس جمهور نظام اسلامی امروز با اقتدار در سازمان ملل سخنرانی می کند چون با دست پر پای در سازمان ملل گذاشته است ، شکست پروژه غرب در منزوی سازی ایران اسلامی ، عضویت کشور در سازمان همکاری شانگهای ، دعوت برای عضویت در گروه بریکس ، پایان یافتن دیپلماسی التماسی، بی اثر شدن تحریم بر صنعت پتروشیمی ، لغو انتصاب ۸ بازرس آژانس در کشور ، دستاوردهای بی سابقه در حوزه هسته ای و شکست پروژه آشوب و اغتشاشات و ناامن سازی در کشور از جمله مواردی است که باعث شد دست رئیس جمهور در سازمان ملل در باشد و بااقتدار‌وبه این زیبایی سخنرانی کند.

 ایشان در ادامه با اشاره به شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت امام زمان (عج) گفت : امام حسن عسکری علیه السلام تاکید و توصیه بسیاری بر حفظ وحدت در بین مسلمانان داشته اند ، وحدت رمز پیروزی مسلمانان در برابر دشمنان اسلامی می باشد و لازم است که این وحدت تقویت شود .

 ساداتی افزود : مهمترین وظیفه ما در زمان غیبت امام عصر (عج) انتظار است و این انتظار باید برای آمدن خود حضرت باشد نه اینکه انتظار رفاه ، عدل و امنیت و راحتی باشد بلکه این موارد ثمره آمدن حضرت است . 

وی تصریح کرد : ماباید به امام زمان (عجل) معرفت داشته و به حضرت دلبستگی داشته و اهداف امام عصر و آثار ولایت آن حضرت را بشناسیم و امیدوار به اتمام زمان غیبت بوده و خود را وقف امام زمان (عجل) کنیم .