حجت الاسلام مصطفی عسکری امام جمعه موقت شهرستان سرپلذهاب در این مراسم معنوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا از صدر اسلام تاکنون، شهدای مظلوم غزه اظهار داشت: شهدا مایه عزت و آبروی انقلاب اسلامی هستند و ادامه راه آنها کشور را از همه آسیبها مصون نگه میدارد.
وی افزود:در اين محفل نوراني جمع شده ايم بگوييم كه اي شهيدان ما شما را فراموش نكرده ايم و تا آخرين نفس و قطره خون در راه آرمان ها و اهداف شما ايستاده ايم.
ایشان ضمن تقدیر از صبر ، ایثار و استقامت خانواده معظم این خانواده شهید اشاره کرد: پدران و مادران شهدا در پیشگاه خدای متعال اجر بزرگی دارند و پاداش آنان کمتر از شهدای والامقام نیست.
حجت الاسلام عسکری بیان کرد: شهدا حق حیات به گردن ما دارند، ما باید قدر جمهوری اسلامی و رهبری را بدانیم چرا که شهدا در این راه مجاهدت کردهاند و اگر فداکاریهای آنها نبود امروز ما نیز نبودیم و امنیت و اقتدار امروزمان را در بین جهانیان نداشتیم.
وی با بیان اینکه شهدا زنده هستند و نزد پروردگار مقام و جایگاه بالایی دارند، گفت: شناخت بیشتر شهدا از طریق مطالعه زندگینامه آنها، تبیین مقام والای شهادت و عمل به وظایفمان نسبت به راه شهدا سه وظیفه ضروری در این برهه از زمان است.
در پایان از این خانواده گرانقدر تجلیل و تقدیر به عمل آمد .
سرپل ذهاب در غرب كرمانشاه با بيش از ۹۰ هزار نفر جمعيت در دوران هشت سال دفاع مقدس ۸۵۰ شهيد، 163 آزاده و 840 جانباز تقديم انقلاب اسلامي كرده است