پربازدیدترین ها

سرویس: سیاسی کد خبر: 238052 ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۳

امام جمعه شهرستان سرپل‌ذهاب :

دولت‌سیزدهم مسیر پیشرفت کشور را بانگاه به خودکفایی و بدون توجه به تهدید دشمنان طی می‌کند / تاکتیک‌های دشمن برای مقابله با صنعت فضایی همان پروژه ایران‌هراسی و ایجاد دوگانه‌های دروغین هسته ای ، معیشتی است

بازی دراز 1404:امام‌جمعه شهرستان سرپل‌ذهاب گفت : دولت‌سیزدهم مسیر پیشرفت‌کشور را مستقل از اراده قدرت‌های بزرگ و زورگوجهان و بانگاه به خودکفایی و بدون توجه به تهدید دشمنان طی می‌کند.

دولت‌سیزدهم مسیر پیشرفت کشور را بانگاه به خودکفایی و بدون توجه به تهدید دشمنان طی می‌کند / تاکتیک‌های دشمن برای مقابله با صنعت فضایی همان پروژه ایران‌هراسی و ایجاد دوگانه‌های دروغین هسته ای ، معیشتی است

حجت‌الاسلام سید محمدعلی ساداتی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان با اشاره به دیدار تولیدکنندگان با رهبرانقلاب اظهارداشت : رهبرمعظم‌انقلاب اسلامی در دیدار با تولیدکنندگان بخش خصوصی و فعالین اقتصادی کشور به نکات خیلی مهمی اشاره کردند و بر لزوم بیان پیشرفت‌ها و توفیقات و ابتکارات بدست آمده که جزء نعمتهای‌الهی هستند برای مردم تأکید کردند .

وی افزود : مسئولیت توامان دولت و فعالان‌اقتصادی لازمه استفاده بهینه از ظرفیت سرمایه‌های مردمی است ، مسئولیت دولت عموماً متوجه رفع موانع و بهبود فضای کسب و کار است .

ایشان در ادامه با اشاره به روز نیروی هوایی ارتش و روز فناوری فضایی اذعان داشت : تا دوسال پیش باتوجه به نگاه دولت‌دوازدهم ، حتی ارسال یک ماهواره به فضا هم با اما و اگرهای سیاسی سیاست بازان و چشم دوختگان به اجازه غرب بامشکل مواجه بود امااکنون که اراده دولت‌سیزدهم بر آن قرار گرفته تا ریل خودکفایی و پیشرفت را مستقل از اراده قدرت‌های بزرگ و زورگو تغییر دهد و بی توجه به نهیب‌های توخالی دشمنان مسیر پیشرفت طی شود، همزمان چندین ماهواره با موشک‌های ماهواره بر بومی به فضا پرتاب شده و باموفقیت در مدار زمین قرار گرفته است .

خطیب جمعه شهرستان ادامه داد : در دولت‌سیزدهم با عنایت خداوند متعال و اراده دولت هم غنی سازی ۶۰ درصد بالاتر از سقف برجام انجام شد، هم بیش از ۶۰ قلم رادیو دارو برای بیماران سرطانی به اتکای دانشمندان هسته‌ای کشورمان تولید و در بازاردارویی کشور عرضه شد هم بدون برجام یک‌میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه نفت کشور صادر و پول آن به کشور بازگشت هم رسماً اعلام شد که محدودیت برای ایران در قالب FATF وجاهت قانونی ندارد و هم این که ایران با ۲۴ موشک مراکز تروریست‌ها و جاسوسان را در سوریه و اربیل عراق مورد هدف قرار داد و لذا تحیرها و عصبانیت‌های کنونی تاحدود زیادی طبیعی است.  

ساداتی خاطر نشان کرد : تاکتیک‌های دشمن در مقابله با ورود ایران به حوزه فضایی کاملاً شبیه پرونده هسته ای است ، جوسازی و ایران هراسی، ایجاد دوگانه های دروغین هسته‌ای (معیشت)، القای صرف هزینه‌های سنگین در برابر فایده اندک اقدامات فضایی و هسته ای ایران و بالاخره القای ناتوانی در رسیدن به اهداف فضایی و فناوری‌های مدرن برخی از این تاکتیک‌های دشمن می باشد .  

امام جمعه شهرستان تصریح کرد : پرتاب موفقیت آمیز چهار ماهواره در فاصله دوهفته از ۳۰ دی تا ۸ بهمن و تقارن آن با ایام الله دهه مبارک فجر در نیمه اول دهه پنجم انقلاب‌اسلامی و در شرایطی که موشک‌های حزب الله رژیم صهیونیستی را آچمز، حملات موشکی انصارالله به کشتی‌های آمریکا ، انگلیس و رژیم صهیونیستی در باب‌المندب و دریای‌سرخ، قدرت هرگونه ابتکاری را از آن‌ها سلب کرده و حملات پی در پی حشدالشعبی عراق به مراکز و پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه بروز اختلافات در کاخ سفید و دستگاه حاکمه آمریکا را جدی‌تر از گذشته کرده و از سوی دیگر مقاومت جانانه و بی مانند مردم مظلوم غزه در طول قریب به چهار ماه ایستادگی در مقابل صهیونیست‌ها معادلات نبرد در غزه را به نفع ملت فلسطین تغییر داده است پیام روشنی را برای دوستان و دشمنان خواهد داشت و دوستان را نسبت به آینده‌ی روشن انقلاب اسلامی و جریان مقاومت امیدوار و دشمنان را بیش از پیش عصبانی و سرخورده خواهد کرد.  

ایشان در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم اعتکاف امسال در کشور اذعان داشت : سال گذشته حدود ۶۰۰ هزار نفر در مراسم اعتکاف شرکت کردند اما بنا بر آمارهای ارائه شده امسال نزدیک به یک میلیون نفر در بیش از هفت هزار مسجد سراسر کشور معتکف شدند که نشان دهنده رشد ۳۵ درصدی معتکفین می باشد .

وی افزود :  از این جمعیت یک‌میلیون نفری، حدود ۸۰ درصد راجوانان و نوجوانان تشکیل داده و ۵۰ درصد نیز از قشر دانش‌آموز هستند یعنی کسانی که از نیمه دهه ۸۰ به بعد متولد شده اند و همین حکایت از جذابیت مسجد و  آئین های دینی و معنوی برای این نسل آینده‌ساز دارد.