پربازدیدترین ها

سرویس: اقتصادی کد خبر: 240842 ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷

بمناسبت هفته دولت صورت گرفت :

بهره برداری از دو طرح سیستم آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی در سرپل‌ذهاب

بازی دراز 1404:دوطرح آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی بمناسبت گرامیداشت هفته دولت در شهرستان سرپل‌ذهاب به بهره برداری رسید .

بهره برداری از دو طرح سیستم آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی در سرپل‌ذهاب

همزمان با ششمین روز از گرامیداشت هفته دولت آئین بهره برداری از دوطرح آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی باحضور فرماندار و جمعی از مسئولین سرپل‌ذهاب دراین  شهرستان برگزار گردید .

فرماندار سرپل‌ذهاب در این مراسم اظهارداشت : هفته دولت فرصت مغتنمی برای بیان خدمات نظام است و مسئولین وظیفه دارند در راستای جهاد تبیین عملکرد دستگاه‌های خودرا به اطلاع مردم برسانند .

دکتر صدراله بابلی افزود : در ششمین روز از هفته دولت دوطرح آبرسانی تحت فشار در اراضی کشاورزی در شهرستان سرپل‌ذهاب افتتاح شد که می تواند نقش مهمی در صرفه جویی از آب داشته باشد .

وی تصریح کرد : طرح اول در روستای دشتک سفلی در سطح ۷۴ هکتار زمین کشاورزی و بااعتباری بالغ بر ۶۰میلیارد ریال است که امروز افتتاح شد .

نماینده عالی دولت در شهرستان گفت : در طرح دوم نیز سیستم آبیاری تحت فشار در سطح ۶هکتار زمین کشاورزی در روستای هنیدر ابراهیم خانی بود که با اعتباری بالغ بر ۵میلیارد ریال به بهره برداری رسید .