پربازدیدترین ها

سرویس: اقتصادی کد خبر: 241823 ۰۷:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴

نماینده مردم سرپل‌ذهاب قصر شیرین و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی:

امهال وام‌های زلزله از مصوبات سفراستانی شهید رئیسی بود

بازی دراز 1404: نماینده مردم سرپل‌ذهاب قصر شیرین و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار امهال وام‌های زلزله شد.

امهال وام‌های زلزله از مصوبات سفراستانی شهید رئیسی بود

فتح الله حسینی در نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص امهال وام‌های زلزله عنوان کرد: مردم استان‌های سرپل‌ذهاب قصر شیرین و گیلانغرب با تقدیم ۵۴۰۰ شهید و جانباز در حالی که هنوز دچار پیامدهای جنگ تحمیلی تهاجم منافقین و فاصله زیاد به لحاظ شاخص‌های اقتصادی با استان‌ها برخوردار بودند، در آبان ماه سال ۹۶ زلزله ۷.۳ ریشتری مواجه شدند نتیجه آن بروز مشکلات مضاعف برای مردم این مناطق شد.

وی افزود: متاسفانه امهال سه ساله وام‌های دریافتی برای تاب آوری اقتصادی مردم مرزنشین و نجیب کافی نبوده و آنها امروز گرفتار سود ۲۴ درصد و جرایم سنگین بانکی هستند و این در حالیست که شهید رئیس جمهور آیت الله رئیسی در جریان بیست و هشتمین سفر استانی در جمع مردم ولایتمدار سرپل‌ذهاب تصریح کرد به علت مشکلات معیشتی و اقتصادی موضوع بازپرداخت وام‌های دریافتی در مناطق زلزله زده کرمانشاه یکی از دغدغه‌های مردم است و قول دادند که بحث امهال تسهیلات مناطق زلزله زده مجدد در دستور کار دولت قرار گیرد.

ایشان یادآور شد: با عنایت به اینکه امهال وام‌های دریافتی از مصوبات رئیس جمهور به استان کرمانشاه بوده با توجه به پایان نیافتن بازسازی ترتیبی اتخاذ گردد.

حسینی گفت: وام‌های دریافتی برای واحدهای تخریبی و تعمیری از بانک‌های سپه ملی صادرات کشاورزی تجارت ملت مسکن به مدت دو سال دیگر امهال گردد.

همچنین با عنایت به تصویب‌نامه هیئت وزیرات و بر اساس اعلام بانک مرکزی تدابیری اتخاذ گردد که سود و جرایم دیرکرده از محل منابع ماده ۱۲ قانون تشکیلات سازمان مدیریت بحران کشور موضوع بند م ماده ۲۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال ۹۳ توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در بودجه سنواتی تامین گردد.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال گذشته در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.  

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد