پربازدیدترین ها

سرویس: سیاسی کد خبر: 242302 ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲

انجام شد:

سفر رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به شهرستان مرزی سرپل‌ذهاب

بازی‌دراز1404:حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح صبح پنج شنبه با استقبال فرماندار سرپل‌ذهاب و اعضای شورای تأمین برای سفر رسمی یک روزه وارد شهرستان سرپل‌ذهاب شد.

سفر رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح به شهرستان مرزی سرپل‌ذهاب

فرماندار سرپل‌ذهاب صدراله بابلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز گفت: صبح امروز جلسه‌ای با معاون قوه قضائیه کشور، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در سرپل‌ذهاب برگزار شد، مسائل ، مباحث و مشکلات و تنگناهای شهرستان مطرح شد.

وی افزود: در این جلسه مباحث تسهیلات زلزله، بخشش جرائم،بازسازی ساختمان‌های اداری و فرهنگی و مساجد، بازارچه تیله کوه مورد تأکید قرار گرفت تا در جلسه استان که با حضور رئیس قوه قضاییه است، مطرح کنند.

وی در پایان گفت:امید است با پیگیری‌های لازم  تحول خوبی در حوزه اشتغال و درآمدزایی، و مسائل دیگر در شهرستان رخ دهد.

در ادامه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور حجت الاسلام احمدرضا پورخاقان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز گفت: امروز با هدف سرکشی از شهرستان سرپل‌ذهاب و بررسی و رفع برخی از مشکلات با انعکاس به رئیس قوه قضائیه و دستگاه‌های ذیربط در این شهرستان حضور یافتیم.

وی افزود:دشت ذهاب یک پتانسیل بسیار عالی در حوزه کشاورزی برای مردم است که با اجرای طرح انتقال آب به بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی، چهار فصل کشاورزان بهره مند می‌شوند و می‌توانند با درآمدزایی مناسب بسیاری از معضلات اجتماعی و بیکاری جوانان را مرتفع کنند.

ایشان گفت: با توجه به اینکه سرپل‌ذهاب مرز ۴۸ کیلومتری با کشور عراق دارد، تمهیداتی اندیشیده شود برای ایجاد بازارجه مرزی،تا مرزنشینان از مواهب بازارچه بهره ببرند، و همچنین طرح انسداد مرز جدی گرفته شودتا با قاجاق سوخت مبارزه و جلوگیری بعمل آید.  

ایشان بیان کرد: قطعاً می‌توان با پیگیری‌های لازم این امکان برای مرز نشین فراهم‌ کرد تا از موقعیت مرزنشینی خود حُسن استفاده کنند و درآمدی برای تجارت مشروح با کشور همسایه انجام شود و مراودات تجاری خود را داشته باشند.

وی در پایان اشاره کرد: سرپل‌ذهابی‌ها در زمان زلزله ،از تسهیلاتی که بتوانند ساختمان خود را بازسازی کنند، مقداری اقساط عقب افتاده و جرایمی بار شده که خواسته مردم این است این جرایم بخشوده شود تا بتوانند بدهی خود را پرداخت کنند.

همچنین متأسفانه پایان بازسازی اعلام شده و تعدادی از ادارات بصورت ناقص بازسازی شده و برخی از مساجدبازسازی نشده و این زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست ، تلاش خواهیم کرد اعتباراتی در این راستا مجدد در بودجه کشور در نظر گرفته شود و اماکن آسیب دیده بصورت کامل بازسازی شوند.

شهرستان سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.