پربازدیدترین ها

سرویس: سیاسی کد خبر: 242666 ۰۷:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سرپل‌ذهاب‌ :

نقش‌آفرینی در سطوح بلند دیپلماسی و طراحی راهبردی عملیاتی از خصوصیات سردار حاج قاسم سلیمانی بود

بازی دراز 1404:رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سرپل‌ذهاب‌ گفت: نقش‌آفرینی در سطوح بلند دیپلماسی و طراحی راهبردی عملیاتی از خصوصیات ویژه سردار حاج قاسم سلیمانی بود.

نقش‌آفرینی در سطوح بلند دیپلماسی و طراحی راهبردی عملیاتی از خصوصیات سردار حاج قاسم سلیمانی بود

کیومرث یاری نژاد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار دلها حاج قاسم سلیمانی گفت:  

حاج قاسم سلیمانی نه تنها مرد میدان بلکه یک مکتب برای تمام انسان‌های آزاده دنیا است و حریتش را تاریخ به نیکویی نگاشت، مردی از جنس بسیج که در اوج توانگری، افتادگی پیشه‌اش بود.

وی افزود: روز ۱۳ دی ماه یادآور واقع حزن انگیز و سوزناک شهادت سردار بزرگ و پرافتخار اسلام، شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش است که قلب تمام ملت ایران، جبهه مقاومت و آزادی خواهان دنیا را مالآمال از غم فقدان این شخصیت مجاهد و انقلابی کرد.

ایشان بیان کرد: شهادت سردار رشید ایران و اسلام و فرمانده سپاه قدس ایران و یارانش داغ بزرگی برای ملت ایران و همه مسلمانان وانسان های آزادی خواه و استکبارستیز بود چرا که حاج قاسم ورای سابقه نظامی، دارای منشی اخلاقی و انسانی، شخصیتی دوست داشتنی و روحیه ای فداکارانه و وطن دوست بود که باعث شد از همان ابتدای جوانی تا لحظه شهادت در مسیر دفاع از وطن گام بردارد و پس از پایان جنگ تحمیلی با مدیریت هوشمندانه و شجاعانه سپاه قدس، یاری رسان مردم منطقه باشد و در مبارزه بی امان با فتنه داعش، نقش بی بدیلی ایفا کند.

ایشان‌ گفت:روحیه ایثار، فداکاری و شهادت‌طلبی ، جهاد بی‌امان، تواضع، صبر، دوراندیشی تفکر راهبردی، قدرت فرماندهی صحنه، توان تبدیل راهبرد به تاکتیک، نقش‌آفرینی در سطوح بلند دیپلماسی و طراحی راهبردی عملیاتی از خصوصیات ویژه این سردار و بزرگترین عامل و ابزار در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان اسلام و انقلاب است و سیره شهید والامقام سلیمانی که مملو از این صفات ارزشمند است.

سپهبد شهید « حاج قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس و «ابوالمهدی المهندس» جانشین نیروی مردمی الحشد الشعبی عراق به همراه ۸ تن از همراهانشان بامداد جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ زمانی که با ۲ خودرو از فروگاه بین المللی بغداد خارج شدند، هدف موشک‌های آمریکا قرار گرفته و به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.