پربازدیدترین ها

سرویس: سیاسی کد خبر: 242794 ۰۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰

فرمانده سپاه ناحیه سرپل‌ذهاب خبر داد:

اعزام ۳۰۰ از بسیجیان گردان امام حسین(ع) به رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در منطقه ازگله

بازی دراز 1404:فرمانده سپاه ناحیه سرپل‌ذهاب از اعزام ۳۰۰ از بسیجیان گردان امام حسین(ع) به رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در منطقه عمومی ازگله خبر داد.

اعزام ۳۰۰ از بسیجیان گردان امام حسین(ع) به رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در منطقه ازگله

سرهنگ مجتبی کاکایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز گفت: یکی از برنامه‌های انجام شده، رزمایش پیامبر ۱۹ است که در منطقه عمومی شهر ازگله توسط دلاورمردان نیروی زمینی سپاه در حال اجراست،این مناطق  در گذشته عرصه عملیات‌های مهم غرب کشور علیه گروه های متخاصم بود.

فرمانده سپاه سرپل‌ذهاب نیز، هدف از برگزاری این رزمایش ارتقای آمادگی رزمی و هماهنگی برای مقابله با هرگونه حمله ی احتمالی علیه ایران و جلوگیری از نفوذ گروه‌های تروریستی ، انجام تمرینات دفاعی و امنیتی و افزایش اقتدار نظام عنوان کرد.

وی در ادامه از اعزام بسیجیان گردان امام حسین(ع) سرپل‌ذهاب به رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در منطقه عمومی ازگله خبر داد تا در کنار نیروی زمینی سپاه اقتدار بسیج به نمایش گذاشته شود.

وی تشریح کرد: صبح امروز ،  ۳۰۰ نفر از بسیجیان گردان امام حسین(ع) شهرستان به رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه پاسداران در منطقه عمومی ازگله اعزام شدند.

شهرستان سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.