پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی کد خبر: 243154 ۰۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵

برگزار شد:

استقبال پرشور دانش آموزان سرپل‌ذهابی از برنامه جنگ شادی به مناسبت دهه مبارک فجر

بازی دراز 1404:دانش آموزان سرپل‌ذهابی از برنامه جنگ شادی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر استقبال پرشکوهی دارند و این برنامه‌ها تا پایان این دهه ادامه دارد.

استقبال پرشور دانش آموزان سرپل‌ذهابی از برنامه جنگ شادی به مناسبت دهه مبارک فجر

شفیعی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز گفت: به همت آموزش و پرورش و معاونت پرورشی  و کانون فرهنگی تربیتی شهید باهنر  و همکاری اداره فرهنگ و ارشاداسلامی  شهرستان سرپل‌ذهاب جشن‌های انقلاب ویژه دانش آموزان سرپل‌ذهاب برگزار می شود.  

وی افزود: به مناسبت دهه فجر هر روز دانش آموزان شهرستان با هدف شور و نشاط اجتماعی و گرامیداشت این دهه در این مراسم جشن شرکت دارند.

ایشان گفت: تولید محتوا اصل مهمی در فرهنگ سازی است و قالب های متعددی نیز دارد امروز مراکز فرهنگی و هنری در کشور می‌توانند زبان گویای دستاوردهای انقلاب باشند، تا خلق هنر کنند و با آفرینش آثار هنری خودشان بتوانند با جامعه و مردم حرف بزنند.

وی عنوان کرد: تبیین و بازگویی سیر پیشرفت‌های انقلاب اسلامی و تقویت احساس هویت ملی و افتخار به دستاوردهای انقلاب اسلامی در مدارس می تواند نسل‌های امروز تحت تاثیر قرار دهد و نوجوانان و جوانان را تربیت و پرورش مناسب دهد.

شفیعی در پایان گفت: تمام تلاش بر این است دانش آموزان از این فرصت مغتنم دهه فجر آگاهی خود را بالا ببرند، هوشیار شوند، بیشتر با انقلاب و دستاوردهای آن آشنا شوند برای حفظ آن کوشا و پویا باشند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شهرستان سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.