پربازدیدترین ها

سرویس: اقتصادی کد خبر: 243212 ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷

به مناسبت ششمین روز دهه فجر:

دو طرح عمرانی به ارزش ۴ میلیارد تومان در سرپل‌ذهاب به بهره برداری رسید

بازی دراز 1404:به مناسبت ششمین روز دهه فجر دو طرح عمرانی به ارزش ۴ میلیارد تومان در سرپل‌ذهاب با حضور فرماندار و جگعی از مسئولین به بهره برداری رسید.

دو طرح عمرانی به ارزش ۴ میلیارد تومان در سرپل‌ذهاب به بهره برداری رسید

صدراله بابلی فرماندار شهرستان سرپل‌ذهاب در حاشیه این افتتاح در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز گفت : به مناسبت ششمین روز از دهه‌ مبارک فجر ۲ طرح عمرانی‌ با ۴ میلیارد تومان اعتبار در شهرستان سرپل‌ذهاب به بهره برداری رسید.

وی افزود: این طرح‌ها شامل افتتاح کانال آبیاری اراضی کشاورزی محله زعفران و پاونار با اجرای ۲۲۵ متر کانال ، ۶۰۰ متر دال بتنی مسلح و اجرای سه دهنه پل و افتتاح کانال سنگی روستای قلعه سفید به طول ۱۵۰ متر می‌باشد.

ایشان در ادامه دستاوردها و اقدامات جمهوری اسلامی در آبادانی و توسعه روستاها و شهرهای مرزی مهم برشمرد و گفت: مردم این منطقه دوران انقلاب، دوران جنگ تحمیلی پای کار بودند ، از جان و مال و فرزندان رشید و غیور خود گذشتند و روبرو دشمن ایستادند.

بابلی تصریح کرد: امروزه ما مسئولین وظیفه داریم در جهت رسیدن مطالبات به حق مردم تلاش کنیم، مردمی باشیم و برای مردم خدمت کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: مسیر خدمت ادامه دارد و در جهت گسترش عدالت اجتماعی و رفاهی گام بر میداریم، و این اطمینان خاطر به مردم می دهیم که مجاهدانه پای کار هستیم.