پربازدیدترین ها

سرویس: سیاسی کد خبر: 243278 ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱

امام جمعه اهل سنت مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن باعث یاس و ناامیدی دشمنان شوند

بازی دراز 1404:امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل‌ذهاب ضمن دعوت از مردم شهرستان برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن گفت : مردم با حضور گسترده خود در راهپیمایی باعث یاس و ناامیدی دشمنان می شوند .

امام جمعه اهل سنت مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن باعث یاس و ناامیدی دشمنان شوند

ماموستا رشید ثنایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ضمن گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهارداشت : دهه فجر مقطع رهایی ملت ایران از ظلم و ستم رژیم پهلوی با رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی است .

وی افزود: انقلاب اسلامی چهل و شش سال است که با قدرت به حرکت رو به جلوی خود ادامه می‌دهد و علی رغم تمام فشارهای بیرونی و توطئه‌های مختلف دشمنان خود وارد چهل و هفت سالگی خود می‌شود .

امام جمعه اهل سنت شهرستان تصریح کرد: دشمنان نظام و انقلاب و کشور از روزی که این انقلاب در سال ۵۷ به پیروزی رسید تا به امروز از هیچ کوششی برای متوقف کردن انقلاب اسلامی دریغ نکرده‌اند و امروز نیز یک جنگ تمام عیار ترکیبی را علیه ما به راه انداخته‌اند اما ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی باهدایت مقام معظم رهبری دشمنان را در رسیدن به اهداف خود ناکام خواهند گذاشت .

ایشان با اشاره به اهمیت راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال اذعان داشت : دشمنان امروز چشم طمع به کشور دارند و منتظر هستند که پایبندی و وفاداری ملت بزرگ ایران را در روز راهپیمایی ۲۲ بهمن مورد سنجش قرار دهند لذا بر اقشار مختلف مردم ایران فرض است که برای اعلام وفاداری خود به آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های اسلامی و برای جلوگیری از خطای محاسباتی دشمن بصورت گسترده در مراسم راهپیمایی حضور یافته و با دیگر دشمنان این آب و خاک را مأیوس کنند .

وی در پایان از تمام مردم شهرستان بخصوص جامعه اهل سنت شهرستان دعوت کرد همدوش با سایر اقشار مردم شهرستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن حضوری باشکوه داشته باشند .