پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 63962 ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲

ساخت مجتمع فرهنگی هنری حضرت آیت الله خامنه ای سرپل ذهاب با 10 درصد پیشرفت فیزیکی+عکس

ساخت مجتمع فرهنگی هنری حضرت آیت الله خامنه ای سرپل ذهاب با 10 درصد پیشرفت فیزیکی+عکس

بازی دراز 1404/میرزا مراد پیرو فرماندار شهرستان سرپل ذهاب در گفت گو با خبرنگار ما از از مراحل ساخت وپیشرفت مجتمع فرهنگی هنری حضرت آیت الله خامنه ای در سرپل ذهاب گفت:   این مجموعه در زمینی به مساحت 5هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر ا میلیارد و900 میلیون تومان  با 10 درصد رشد فیزیکی درحال ساخت می باشد.

وی در ادامه گفت: این مجتمع که اولین مجتمع فرهنگی غرب استان کرمانشاه می باشد از مصوبات سفرپربرکت مقام معظم رهبری بوده که در راستای ارتقاء فرهنگ وهنرشهرستان و در جهت تشویق وترغیب هنرمندان وپرورش استعدادهای هنری جوانان و نوجوانان و حمایت از هنرمندان درشهرستان سرپل ذهاب احداث می شود.

پیرو در ادامه به مشخصات این مجتمع اشاره کرد وگفت: این مجتمع در 3 طبقه دارای سالن آمفی تئاتر500 نفره، اتاق گریم، کارگاه گرافیک ونقاشی،کارگاه موسیقی،سالن برگزاری همایش، ساختمان اداری وفضای روباز 1500 نفری است.

ایشان در پایان عنوان کرد:این پروژه در زمستان 91 کلنگ زنی شد وهم اکنون با 10 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.

Picture 007 Picture 005 Picture 002 Picture 006 Picture 004 Picture 001 Picture 008 Picture 017 Picture 013