پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 7028 ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۴

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی:

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی:

آل خلیفه از قدرت‌یافتن شیعیان در بحرین هراس دارد

فتح الله حسینی با اشاره به ترکیب مذهبی ارتش بحرین، گفت: رژیم آل خلیفه با عدم جذب نیروهای شیعه در ارتش سعی دارد نیروهای امنیتی خود را از کسانی‌که مخالف دولت هستند تهی کند.

فتح الله حسینی در گفت‌و گو با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری خانه ملت، در خصوص ترکیب  نیروهای امنیتی بحرین، توضیح داد: رژیم آل خلیفه با عدم جذب نیروهای شیعه در ارتش سعی دارد نیروهای امنیتی خود را از کسانی‌که مخالف دولت هستند تهی کند.

ارتش بحرین از سوی غربی‌ها اداره می شود

 نماینده مردم قصر شیرین، سرپل ذهاب و گیلان غرب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارتش بحرین از سوی غربی‌ها اداره می شود، تصریح کرد: تبدیل شدن خاک بحرین به ناوگان پنجم دریایی ارتش آمریکا خود نشان گر این است که کاخ سفید با همراهی عربستان اوضاع در بحرین را به شدت کنترل می کند.

 نماینده اصولگرای مجلس نهم با اشاره به اینکه آل خلیفه حتی از سپردن کوچک ترین پست و مقام به شیعیان بحرینی هراس دارد، ادامه داد: پر رنگ شدن نقش اقلیتی که سال‌ها حقوقش پایمال شده است قطعا برای خاندانی که پایه‌های حکومتش سست و لرزان است بسار ناگوار و نگران کننده است.

 حسینی با تاکید براینکه خاندان آل خلیفه تاکنون با فشار وحمایت‌های غرب بر شیعیان بحرین حکومت کرده است، توضیح داد: اگر نیروهای نظامی عربستان برای کمک به آل خلیفه وارد عمل نمی شدند تاکنون این حکومت دیکتاتوری منطقه نیز به سرنوشت حسنی مبارک و قذافی و چند دیکتاتور منطقه دچار شده بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بیداری اسلامی آل خلیفه را با چالش‌های جدی مواجه کرده است، خاطرنشان کرد: آل خلیفه به هر طریق ممکن سعی دارد مانع از قدرت یافتن شیعیانی در بحرین شود که سال‌ها حقوق آنها را پایمال کرده است.

ارتش بحرین از ۹۰در صد نیروهای خارجی و ۱۰ در صد اهل تسنن تشکیل شده و شیعیان در این ارتش نقشی را ندارند./