پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 76768 ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱

اعزام اکیپ پزشکی به روستاهای محروم شهرستان

اعزام اکیپ پزشکی به روستاهای محروم شهرستان

بازی دراز 1404/سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: در ایام هفته وحدت 150بیمار ساکن در روستای ˈکوسه هاˈ از توابع دهستان بشیوه و پاتاق این شهرستان، بصورت رایگان ویزیت شدند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب در مصاحبه با خبرنگار ما از اعزام اکیپ پزشکی در هفته وحدت به مناطق محروم خبر داد و گفت : با همکاری بسیج جامعه پزشکی اکیپی به منظور ویزیت رایگان بیماران محروم به روستای کوسه ها از توابع دهستان بشیوه و پاطاق فرستاده شد و پزشکان معالج توانستند در این امر خداپسندانه 150 بیمار را ویزیت کنند.

دکتر امید قادری هدف از اجرای این برنامه را کمک به نیازمندان و محرومان دانست واظهار داشت:  این هفته فرصت خوبی را برای انس و مودت هرچه بیشتر در اختیار ما قرار داده است که باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم.

Picture 004