پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 93076 ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۲

شهدا اسطوره های ایران اسلامی هستند

شهدا اسطوره های ایران اسلامی هستند

بازی دراز 1404/معاون فرماندار شهرستان سرپل ذهاب گفت : هر کشوری در جهان برای خود یک نماد واسطوره ای دارد، اسطوره های ایران اسلامی شهدا هستند که با نثارجان خود نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای همیشه در تاریخ بیمه نمودند.

معاون فرماندار شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار ما ضمن گرامیداشت روز تاسیس بنیاد شهید و روز شهدا هدف از نامگذاری این روز را تکریم و خدمتگذاری به خانواده های معظم شهدا دانست و افزود : بزرگداشت شهدا در واقع بزرگداشت ارزشها و واقعیت های انقلاب است ، چون انقلاب اسلامی ایران حاصل خون هزاران شهیدی است که برای به ثمر نشستن ، حفظ واستقلال آن جان عزیزشان را فدا نمودن وبه همه ی خواسته های دنیوی پشت پا زدند وهمه چیز خود را فدای آب وخاک واهداف والای نظام اسلامی نمودند.

اردشیر حیدری روز شهدا را روز افتخار و سربلندی تاریخ ملت ایران دانست و اظهار داشت : هر کشوری در جهان برای خود یک نماد واسطوره ای دارد، اسطوره های ایران اسلامی شهدا هستند که با نثارجان خود نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای همیشه در تاریخ بیمه نمودند وباید با ترویج و یادآوری رشادتهای شهدای والامقام برای کودکان ، نوجوانان و جوانان فرهنگ عمومی جامعه را تقویت نماییم .

ایشان زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدا را رمز بقاء وماندگاری انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان شد :   وظیفه مامسئولین وهمه دستگاه ها این است که در این راستا تلاش وکوشش نماییم ، عزت واقتدار وسربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درجهان باعث یاس وناامیدی دشمنان اسلام ونظام گردیده ناشی از ایثارگری ،از خودگذشتگی ورشادتهای شهدای گرانقدراست بر این اساس بر ما تکلیف است ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای والامقام در جهت اهداف این عزیزان گام برداریم و راه آنها را با تمام وجود در لبیک به ندای امام راحل ورهبر معظم انقلاب ادامه دهیم.

 Pictnure 001