پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 237538 ۱۱:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۵

راهبردهای رهبر انقلاب باید بعنوان نقشه راه انتخابات قرار گیرد

بازی دراز 1404:فرماندار سرپل‌ذهاب در جلسه کمیته های انتخابات این شهرستان گفت : چهار راهبرد مطرح شده از سوی رهبر انقلاب باید بعنوان نقشه راه ، مدنظر فعالان حوزه انتخابات قرار گیرد.

راهبردهای رهبر انقلاب باید بعنوان نقشه راه انتخابات قرار گیرد

صدراله بابلی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بازی دراز گفت : چهار راهبرد اصلی انتخابات شامل مشارکت ، رقابت ، سلامت و امنیت که توسط مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری مطرح شد ، باید به عنوان یک نقشه راه مدنظر فعالان حوزه انتخابات قرار گیرد.

وی افزود: ضروریست تمامی اعضای هیات اجرایی و نظارت انتخابات برای تحقق این راهبردها به وظایف قانونی خود عمل کنند.

فرماندار سرپل‌ذهاب اظهار داشت : تمامی دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات تلاش خود را برای حضور با شکوه مردم در انتخابات پیش رو به کار بسته‌اند و با تدارک تمام امکانات و بررسی نیاز شهرستان به شعب اخذ رأی زمینه برگزاری این رویداد مهم سیاسی را فراهم می‌کنند.

بابلی اضافه کرد: امسال جمهوری اسلامی ایران با رویداد مهم سیاسی انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی همراه است که طی آن ، نمایندگان مجلس برای قانون‌گذاری از سوی مردم انتخاب می‌شوند تا آینده درخشان‌تری در انتظار ایران اسلامی باشد.

وی افزود: برگزاری انتخابات ، مظهر اقتدار و مردم‌سالاری دینی نظام مقدس جمهوری اسلامی است که با تلاش عوامل اجرایی و نظارت و مشارکت آحاد مردم به نقطه عطف عشق مردم به ایران تبدیل می‌شود.

فرماندار سرپل ذهاب از آراء مردم به‌عنوان امانتی الهی نزد متصدیان برگزاری انتخابات یادکرد و افزود: عوامل اجرایی، نظارت و بازرسی باید درنهایت قانون‌مداری، دقت و امانت‌داری انتخابات را برگزار کرده و با تمام وجود از تک‌تک آرای مردم حفاظت کنند. .

وی در پایان گفت : مجموع شعب اخذ رای پیش بینی شده برای انتخابات اسفندماه سال جاری تعداد ۵۹ شعبه در بخش مرکزی و شهر سرپل ذهاب، ۲۴ شعبه در بخش دشت ذهاب و ۱۵ شعبه هم در بخش قلعه شاهین استقرار می یابد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار می شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت هشت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد و از حوزه انتخابیه قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل‌ذهاب یک نماینده راهی خانه ملت می شود.